Az elmúlt hétvégén vendégként két lakossági fórumon is szerepeltem. Pénteken Pápán Erőss Bulcsú meghívására, szombaton pedig Dobó Zoltán fórumán Tapolcán. Mindketten körzetük Jobbikos képviselőjelöltjei. A pápairól van felvétel is, igaz csak egy rövid összeállítás:

Pápa TV híradó 03.08. hétfő

A Jobbikos fórum összefoglalója 2:20-nál kezdődik.

A saját választókerületemben Tihanyban tartottam rendezvényt. Szokás szerint teljesen pozitív volt a fogadtatás, és sok kérdés hangzott el a programmal kapcsolatban. Újra megtapasztalhattam a kérdéseket, véleményeket hallva, hogy a programunkban leírtak gyakorlatilag megegyeznek az emberek elképzeléseivel, teljes összhangban van a magyar társadalom igényeivel. Ez mindig megelégedéssel tölt el, mert azt jelenti, jó az irány. Ennek tudható be, hogy népszerűségi mutatóink napról napra növekednek.

Most kaptam meg február 26-i balatonfüredi fórumom felvételeit is, melyet a Füred TV készített, íme:

Füred TV híradó

Teljesen korrekt összeállítás, köszönet érte.

Szerző: Kepli Lajos  2010.03.08. 20:03 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://keplilajos.blog.hu/api/trackback/id/tr91822173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila64 · www.sagaontour.ca 2010.03.08. 22:15:11

Tetszik a naplód! Igyekszem majd rendszeresen ránézni.

Szebb jövőt!
süti beállítások módosítása